Maraton Nagyobb

Maraton

MAR

Új termék

A mataron potencianövelő használatával ön is kitartó lehet az ágyban

Bővebb leírás

2 490 Ft‎

Egyéb infó

A új Maraton potencianövelő a előállításnak és a kapszulában lévő potencia növelő növények magas hatóanyag tartalmának köszönheti kivételesen hatékony erejét. A Maraton potencianövelő mellékhatások nélküli táplálék-kiegészítő, amely egyáltalán nem károsítja a szervezetet és adalák anyagot nem tartalmaz. Használata után már 30 perc múlva érezhető a hatása, amely akár több 72 órán át is eltarhat.

A Maraton férfiaknak készített alkalmi potencianövelő használatával az alábbi pozitív hatásokat érheti el:

 • Rendkívül gyors, akár 30 perc alatt képes hatni
 • Prémium kategóriás potencianövelő
 • Azonnali potencianövelés és vágykeltő
 • Mellékhatással nem rendelkezik
 • Természetes potencianövelő növényi hatóanyagokat tartalmaz
 • OÉTI által engedélyezett termék
 • Hosszan tartó kemény erekció

Hogyan kell használni

A Maraton kapszula használata gyors és egyszerű. Az aktus előtt 30 perccel kell 1 kapszulát lenyelni bőfolyadékkal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
 

A Maraton összetevői

 • Fűrész Pálma: A fűrészpálmát tonizálónak is tartják, ami erősíti és újjáépíti a szöveteket, különösen a prosztatában és a húgyúti traktusban.
 • Panax Ginseng: A panax ginseng (koreai ginseng) több humán tanulmány szerint is hatékonynak bizonyult merevedési zavaroknál.
 • Maca: A lepidium meyenii Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.
 • Fokhagyma: Antioxidáns hatású, erősíti az érrendszert és az immunrendszert, és vértisztító hatása is van amivel elősegíti a merevedést.

Maraton potencia növelő alkalmazása:

A Maraton férfiaknak készített alkalmi potencianövelő tabletta használata gyors és egyszerű. Az szerelmi együttlét előtt érdemes 30 perccel bevenni 1 kapszulát,  lenyelni 2 dl folyadékkal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Kinek ajánlott a Maraton potencianövelő termék?

Azoknak a férfiaknak ajánljuk a Maraton potencianövelő terméket, akik szeretnének kiegyensúlyozottabb szexuális életet élni, és szeretnének maximálisan teljesíteni minden alkalommal ha szexre kerül a sor.

Miért is tud segíteni a merevedési zavar és az impotencia problémák leküzdésében a Maraton potencianövelő termék?

A nálunk kapható új Maraton alkalmi potencianövelő kapszula magas gyógynövény hatóanyag tartalmának és a különleges előállításának köszönhetően segít elérni a gyors és hosszantartó kemény erekciót. Jelenleg a magyarországi piacon nagyon sok féle alkalmi potencianövelő termék található, de sajnos sokan nem találnak megfelelő megoldást a merevedési zavar, impotencia, merevedési probléma kezelésére. Sok hami vagy teljesen hatástalan termék van a piacon, melyek potencianövelő hatást ígérnek, de a kapszulák bevételét követően semmiféle potencia növelő hatással nem lökik meg a szervezetét. Ne dőljön be a potencianövelők más néven „csodapiruláknak" Sok terméknek az összetevői olyan kemikáliákból állhatnak, melyek akár egészségkárosodást is okozhatnak Önnek. A Maraton potencianövelő termékben nem fog csalódni, a Maraton potencianövelő a maximálisra pörgetheti az Ön szexuális aktivitását. Ha Ön egy valóban, biztonságos megoldást keres, akkor a Maraton potencianövelő lesz az a potencianövelő szer, mely segíteni fog Önnek. A Maraton potencianövelő, kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, mellékhatások nélküli táplálék-kiegészítő, mely nem károsítja a szervezetet. Használata után már 30 perccel érezhető a hatása, amely akár több napon át is tarhat.

Maraton potencianövelő OÉTI engedélyszáma:

16816/2015

Maraton potencianövelő tárolása:

A termék kisgyerekek elől gondosan elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tárolja.

Hány éves kórtól szedhető a Maraton potencianövelő kapszula?

A Maraton potencianövelő kapszulát 18 életév feletti férfiak részére készítették.

Kiknek nem ajánlott a Maraton potencianövelő kapszula?

Magas vérnyomásban, szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek szedése nem ajánlott.