Full Contact Nagyobb

Full Contact

FC4

Új termék

Full Contact For Men – Az elsöprő erejű potencianövelő

Bővebb leírás

4 190 Ft‎

Egyéb infó

Van olyan, hogy nem sikerül megfelelni az elvárásoknak, és a romantikus együttlétből sem lesz semmi? Ez sok esetben nem is azért történik, mert problémánk van merevedésünkkel, csupán nem sikerül minden helyzetben a maximumot nyújtanunk. Ennek oka lehet a stressz, egy nehezebb időszak, de akár egy új párkapcsolat esetén a bizonyítási vágy miatt nem sikerül úgy teljesítenünk ahogy szeretnénk.

Ha csak egy kis pluszra van szüksége ahhoz, hogy minden alkalommal "harcra kész" legyen, akkor jó helyen jár! A Full Contact potencianövelő garantáltan segíteni fog ezekben a nehéz helyzetekben és abban is, hogy visszanyerje az önbizalmát!

A Full Contact For Men potencianövelő kapszula feltölti Önt energiával, ezáltal olyan tempót diktálhat majd szeretkezés közben, hogy partnere majd nem győz csodálkozni a teljesítményén.

A Full Contact For Men potencianövelő használatával egy új korszak nyílik majd meg az Ön szexuális életében. Soha nem látott kemény erekciót fog átélni és hosszan tartó szexuális aktusokat fog megtapasztalni. Egyszóval el is felejtheti minden korábbi gondját!

A Full Contact For Men összetételét tekintve igazán különleges. Minden egyes alkotóeleme nagy körültekintéssel válogatott gyógynövények keveréke, melyek pozitív hatást fejthetnek ki a potenciára. Ezek a gondosan összeválogatott hatóanyagok a bevételtől számított 20-30 percen belül szívódnak fel és kezdik el kifejteni a hatásukat. 

A Full Contact For Men természetes potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

- Gyorsan hat – Akár 20-30 percen belül kifejtheti a hatását
- Nagyon gyors regenerálódás
-

Kemény, tartós erekció

- Pénisz méretének és kitartásának megnövekedése
- Hosszan tartó hatás - Akár 72 órán keresztül is működhet
- Hihetetlen önbizalom növelő hatás

Összetétel:

  • Ázsiai Ginzeng gyökér por 100mg
  • Arangyökér por 75mg
  • Fahéj por 90mg
  • Rozmaring levél por 75mg
  • Zselatin kapszula 65mg
  • Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg

Összesen: 470mg

Kiszerelés: 4 db/doboz