Dragon Power Plus Nagyobb

Dragon Power Plus

DP6

Új termék

Dragon Power potencianövelő a sárkány erejével és tüzével a nők nagy örömére!

Bővebb leírás

2 790 Ft‎

Adatlap

OÉTI szám 6315/2009
Kiszerelés 6 kapszula
Célközönség férfiak
Adagolás 3 naponta 1 kapszula

Egyéb infó

Hogyan hat a Dragon Power kapszula?

Gondos kísérletek és tesztelések eredményeként született meg egy olyan termék, mely akár 4 napig is biztosítja állóképességed a szexuális együttlétek során, és mindezt ráadásul mellékhatások nélkül teszi. Orgazmusod biztosan nem marad el az aktus során! A beteljesülést a Dragon Power Plus biztosítja! Ez nem mítosz, hiszen termékünk nemcsak kemény erekciókat, de látványosan nagyobb, keményebb péniszt is eredményez. Ezt a partnered is észre fogja venni! Próbáld ki és használd a Dragon Powert mindenféle mellékhatások nélkül.

Ha bevetted, kevesebb, mint egy óra alatt érezni fogod a hatását: péniszed látványosan nagyobb lesz, erekciód hosszan elnyújtva akkor következik be amikor Te akarod és a merevedésed kőkemény lesz. Ezt a Dragon Power potencianövelő garantálja. Sok esetben a Dragon Power már 15-20 perc alatt hat! Használatával megváltozik a szexuális életed!

Miért jobb a Dragon Power, mint más potencianövelő?

A Dragon Power kapszula kúraszerűen alkalmazva helyreállíthatja a potenciát, lerövidíti az aktusok közötti várakozási időt. Ugyanakkor hatásos segítséget nyújthat az idegrendszeri kimerültség kezelésében, a fáradság leküzdésében. Használatával mentálisan és fizikailag is jobb lesz a terhelhetőséged. A Dragon Power kapszulának nincsenek ismert mellékhatásai! A kapszula speciálisan kikisérletezett összetevői lassan szívódnak fel, nem terhelik le a szervezetet, ezért hatása hosszantartó, akár 3-4 nap is lehet.

A Dragon Power kapszula étrend-kiegészítő és nem gyógyszer! A Dragon Power előállítása során arra törekedtek, hogy használójának biztosítsák az összetevők leghatékonyabb erejét: természetes, gyors és hosszantartó hatás.

Hogyan kell alkalmazni a Dragon Power kapszulát?

A Dragon Power kapszulát szájon át kell bevenni az utasítás szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében 1 kapszulát vegyél be, 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt. A maximális eredményhez csak korlátozott mértékben fogyassz alkoholt, mivel az alkohol akadályozza a maximális hatékonyságot. Kúraszerű alkalmazás esetén 3-4 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.

Hogyan működik a Dragon Power Plus?

A Dragon Power mind fizikai, mind pszichikai stimulens, ezért szexuális élményed teljesebb, az aktus hosszabb, az állóképességed pedig nagyobb lesz. Ellazít, vérbőséget okoz: magabiztos leszel és bármikor kész egy kielégítő együttlétre!

Milyen természetes összetevőket tartalmaz a Dragon Power Plus kapszula?

  • Kínai datolya termés (65 mg)
  • Zab termés (55 mg)
  • Ázsiai ginzeng gyökérkivonat (55 mg)
  • Páfrányfenyő kivonat (55 mg)
  • Édesgyökér kivonat (25 mg)
  • Perui zsálya gyökérkivonat (25 mg)
  • Sáfrány gyökérkivonat (20 mg)

Dragon power férfierő kapszula mellékhatása

A potencianövelő szerek között ritka az olyan készítmény, melynek alig vagy egyáltalán nincs hatása. A Dragon power férfierő kapszula az egyik közülük, mivel alkalmazásával nem jelentkeznek kellemetlen mellékhatási tünetek. Az erekciós zavar így anélkül gyógyítható, hogy a férfinak rossz közérzettől vagy testi fájdalmaktól kellene szenvednie. A neonlátás olykor előfordul, de viszonylag ritkának mondható, ahogyan a fejfájás is, ami főleg vérnyomás problémáknál jelentkezik.

A fogyasztó egészségének védelmében ajánlott az előzetes orvosi kivizsgálás, hogy biztosan kizárhatóak legyenek azok a rizikófaktorok, melyek a legtöbb mellékhatást produkálják. Mivel Dragon power férfierő kapszula természetes hatóanyagokkal működik, a legtöbb betegség mellett is biztonsággal alkalmazható. Cukorbetegek is szedhetik orvosi felügyelet mellett!

A Dragon Power potencianövelő tabletta a kapszulacenter.hu segítségével kerül kiszállításra.