Penimax pénisznövelő Nagyobb

Penimax pénisznövelő

PMAX

Új termék

Penimax Lavetra potencianövelő Calciumot és más növényi összetevőket tartalmazó étrend kiegészítő szer kapszula. Tartós szedésű készítmény, ami azt jeleni, hogy nem együttlét előtt kell bevenni, hanem kúra szerűen kell szedni.

Bővebb leírás

9 190 Ft‎

Egyéb infó

A Penimax gyors pénisznövelő tabletta. Nemcsak a hosszúság, de a vastagság is növekszik a tabletta alkalmazása során. A pénisz belső szöveteinek erősödésével az erekció fokozódik. A penimax krémmel együtt alkalmazva gyorsabb sikert érhertünk el. Speciális összeteivői közül kiemelkedik a Siberian Ginseng, Horny Goat Weed hatása.

A tabletta, mely kedvezően pozitívan befolyásolja a pénisz fixnek hitt adottságait. 
A fallosz hosszúsága, átmérője változtatható, és csodáról szó sincs, ez csupán kiváló kutatómunka és tudomány eredménye! A penimax pénisznövelő segít a hímvessző méretének növelésében. A pénisznövelés a penimax segítségével nem lehet probléma többé.


Ajánlott napi mennyiség 2tabletta/nap.
Ajánlott kúra 3-4hónap.
Higgyen a szemének! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.
Lavetra termék. (=kíváló minőség !)

Ajánlott napi mennyiség 2 tabletta. Nettó tömeg: 57g/60 tabletta. Összetevők a napi adagban 2 tabletta 1,9mg (hatóanyag tartalom): Siberian ginseng(400mg), Calcium(200mg, 26%RDA), L-Arginin(200mg), Muira Puama(150mg), Saw palmento(100mg), Tribulus Terrestris(100mg). Emulgeáló szerek: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-celulóz. Csomósodás gátló szerek: magnézium stearát, sztearinsav, silicon-dioxid. Emulgeáló és stabilizáló szer: hydroxi-propil-methylcellulose.

Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt.
*Figyelem! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. Ez egy táplálékkiegészítő, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.