Penis XL Nagyobb

Penis XL

PXL

Új termék

Penis XL calciumot és növényi összetevőket tartalmazó tabletta. A pénisz nagyságát és átmérőjét növelő vágyfokozó szer. A serkentő fűvek koktélja, amely növeli a tesztoszteron szintet, magasra emeli a libidót és srekenti a nagyobb, keményebb és sokáig tartó merevedést.

Bővebb leírás

8 590 Ft‎

Egyéb infó

PENIS XL PÉNISZNÖVELŐ

A Penis XL pénisznövelő összetevői támogathatják a vérkeringését, növelhetik a végtagok vérellátását, így azt eredményezhetik, hogy a pénisz optikailag nagyobbá válhat. A pénisz barlangos testekből áll, amik növelik térfogatukat, amikor vérrel telnek meg. Minél nagyobb a vérellátás, annál nagyobb vastagságot ér el és annál erősebbé válik a pénisz.

PENIS XL PÉNISZNÖVELŐ

Most már az első hónapok után igazi, férfi potencia hatalom várhat Önre! Megszokhatod az új méretet, mert a Penisz XL a vérnyomás megnövekedésével az eredményeket tartóssá teszi. Rendszeres használata gyorsíthatja a vérellátást a barlangos testben és az idő múlásával megnőhetnek, méretileg nagyobbak lehetnek. Az első eredmények már az első hetek után láthatóvá válhatnak, ami a továbbiakban fokozódhat. A vérben jobban ellátott péniszre erősebben hathat minden szexuális ösztönző. Az erekció sokkal keményebb és nagyobb lehet, ezzel növekedhet az érintkezési felület. Több szexuális pozícióra lesz képes, amik fizikai okokból eddig nem voltak elérhetőek számára!

PENIS XL PÉNISZNÖVELŐ ADAGOLÁSA

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A tablettát szétrágás nélkül bő folyadékkal kell lenyelni. A tabletta fogyasztása kúraszerűen történjen! Hatóanyag tartalom a napi adagban 1 tabletta (975 mg).

PENIS XL PÉNISZNÖVELŐ ÖSSZETEVŐId

Siberian ginzeng, Calcium, L-Arginin , Muira puama, Saw palmentó, Tribulus terrestris, Epimedium sagittum.Emulgeáló szerek: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-celulóz.Csomósodásgátló szerek: magnézium stearát, sztearinsav, silicon-dioxid.Emulgeáló és stabilizáló szer: hydroxi-propil-methylcellulose. Ajánlott napi mennyiség: 1 tabletta (975 mg).

A pénisznövelés során figyeljen arra, hogy ne használja a terméket magas vérnyomás, bármilyen szív vagy egyéb krónikus betegség esetén! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. Ez egy táplálékkiegészítő, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.